Loading 0
myOffice logo
Share

B2B
portal

01

B2B portal
za profitabilniji biznis

Rasteretite vaše komercijaliste i omogućite vašim partnerima da prave porudžbine i van vašeg radnog vremena. Naše iskustvo u izradi B2B portala će vam omogućiti da sa našim alatom za upravljanje i praćenje ostvarite produktivniju prodaju pravnim licima.

b2b model i portal

B2B (prevedeno na srpski – prodaja pravnim licima), predstavlja saradnju tj. online prodaju jednog pravnog lica drugom. B2B sajtovi su idealno rešenje za firme koje obavljaju razmenu podataka i vrše transakcije u realnom vremenu. Prateći svetske trendove, danas svaki veliki i ozbiljan proizvođač ima B2B sistem pomoću koga nudi i prodaje svoje proizvode. B2B poslovanje je dostupno svima bez obzira na kapacitet proizvodnje. B2B danas čini osnovu poslovanja putem interneta. Ovaj način poslovanja doveo je do ubrzane reakcije firmi i pozitivne ishode u poslovanju. Udaljenost poslovnih subjekata više ne predstavlja prepreku za saradnju i na taj način firmama je omogućeno da se predstave i posluju na globalnom nivou. Neke od prednosti B2B sistema su smanjenje troškova poslovanja, povećanje efikasnosti poslovanja, proširivanje tržišta kao i dostupnost svakog dana 24 časa tokom cele godine.

B2B sistem predstavlja moderni vid poslovne saradnje.

    Sam portal koji je namenjen prodaji poseduje i evidenciju koja partnerima daje posebne mogućnosti:
  • uvid u količinu robe na stanju
  • uvid u svoju analitičku karticu.

Putem online poručivanja robe se automatski obračunava unapred dogovoreni rabat na grupe proizvoda ili pojedinačne proizvode, uz kreiranje porudžbenice u momentu poručivanja preko B2B portala.

Portal B2B sadrži i deo “Akcija” koji prikazuje sve artikle koji su na popustu i koje pored već dogovorenih uslova saradnje možete nabaviti po još povoljnijim uslovima.

Kontakt
01.