Loading 0
myOffice logo
Share

Registracija domena
i hosting

01

Registracija Domena
i Hosting

POSEDOVANJE DOMENA SA NAZIVOM VAŠE FIRME, NEKOG VAŠEG PROIZVODA ILI USLUGE, POSTAJE SKORO PA OBAVEZNO U DIGITALNOM SVETU. KOMUNIKACIJA PUTEM E-MAIL ADRESE KOJA SADRŽI VAŠ DOMEN OSTAVLJA SASVIM DRUGAČIJI UTISAK NA VAŠE PARTNERE I KLIJENTE.

Domen i hosting

Svaki e-mail sastoji se iz dva dela – korisničkog imena i naziva domena koji su spojeni @ simbolom. Vaš poslovni e-mail vaše je ime u digitalnom svetu. Kako bi vas predstavio u najboljem svetlu, bitno je da naziv domena bude naziv vaše firme.

Posedovati svoj domen nije stvar prestiža već nešto što je u današnje vreme neophodno kako biste svom poslovanju dodali jednu dozu ozbiljnosti i profesionalnosti. Svakako je drugačije kada se e-mail prepiska vrši putem e-mail adrese koja u domenu sadrži naziv vaše firme ili neke vaše usluge nego kada se za to koriste klasični servisi poput Gmail-a, Yahoo maila ili nekih drugih. To znači da će vaš e-mail umesto vašafirma@gmail.com izgledati ovako: office@vašafirma.rs ili office@vašafirma.com, u zavisnosti od domena koji izaberete.

Svako ko želi da unapredi svoj posao trebalo bi da se uključi i u digitalni svet današnjice. Samim tim, kada neko čuje za vas i kada se zainteresuje za vašu firmu, usluge i ono što nudite, prvo što će da uradi je da putem interneta potraži informacije vezane za vašu firmu i sazna što više detalja o vama, odnosno potražiće vaš web sajt.

MyOffice je već dugi niz godina prisutan na IT tržištu pa smo tako kao uslugu uvrstili i partnerstvo sa firmama registrovanim kao ovlašćeni registri .RS domena. U mogućnosti smo da vam po najpovoljnijim cenama izvršimo registraciju kao i produžetak vašeg postojećeg .RS domena. Takođe, možemo da vam na jednom od najpopularnijih servisa za registraciju međunarodnih domena i DNS hosting - GoDaddy registrujemo željeni Top Level domen (.com, .net, .org, .shop, itd.) i hostujemo i održavamo vaš DNS. Budući da imamo veliko iskustvo, uvek smo tu za vas da vam stručnim savetima pomognemo oko svega vezano za domene i DNS hosting.

Web hosting own cloud

Web hosting kao pojam odnosi se na lokaciju na kojoj se nalaze podaci koji predstavljaju vaš sajt. Jednostavno rečeno to je zakupljeni online prostor gde se skladišti vaš sajt, odnosno svi fajlovi od kojih je sastavljen.

Budući da smo i u ovoj oblasti aktivni dugi niz godina, uspostavili smo saradnju sa najčuvenijim svetskim data centrima gde se i nalaze naši serveri. U pitanju su provajderi cloud usluga kao što su Google i Amazon, koji imaju jako dobru organizaciju backup podataka i vrlo brz odziv, što je i razlog zašto smo baš njih odabrali kao naše partnere za web hosting. Kada za saradnju izaberete velika imena, vaši serveri zaštićeni su 99,9% vremena, što znači da će se vaši podaci replikovati (duplirati) na više servera i biće dostupni sve vreme

Ukoliko ne želite da se zamarate stručnim pojmovima, podešavanjima za e-mail servis i svakodnevnim ostalim obavezama oko održavanja sopstvenih e-mail servera, najbolje je da posao prepustite ozbiljnom i proverenom timu ljudi. Myoffice tim na vaš zahtev podesiće sve vezano za vaš e-mail hosting i omogućiće vam funkcionalnost vašeg e-mail servisa kao i brzu i stručnu podršku.

Kontakt
01.