Dinamički izveštaji bazirani na Power BI platformi

myLPFR - lokalni procesor fiskalnih računa


myLPFR predstavlja naš lokalni procesor fiskalnih računa. LPFR je obavezan element fiskalizacije, te se myOffice potrudio da svojim klijentima i svim zainteresovanim firmama ponudi vrhunsko rešenje koje ispunjava sve kriterijume Poreske uprave.

Novi sistem fiskalizacije čija se implementacija dešavala u prvoj polovini 2022. godine, uslovila je veliki broj promena kojima je većina poslovnih subjekata morala da se prilagodi. Jedan od obaveznih elemanata e-fiskalizacije je i lokalni procesor fiskalnih računa (LPFR), propisan od strane Poreske uprave.

LPFR prati, snima i stavlja elektronski potpis na sve transakcije od značaja za Poresku upravu. Ono što je najbitnije, LPFR čuva sve neophodne podatke u slučaju prekida internet veze i šalje na sistem za upravljanje fiskalizacijom (SUF) po uspostavljanju. U korelaciji sa Bezbednosnim elementom (BE), LPFR obezbeđuje elektronski potpis koji je jedini pravi dokaz legalnosti izdatog fiskalnog računa.

myLPFR je software-sko rešenje za lokalni procesor fiskalnih računa koje je myOffice ponudio svim učesnicima fiskalizacije. U ovom momentu, preko 200 partnera koristi ili distribuira svojim korisnicima myLPFR. Sa ponosom možemo istaći da je naš software fiskalizovao preko 400 miliona računa u prethodnih godinu dana.

Zašto je myLPFR pravo rešenje za vas?

Brojni su razlozi zbog kojih bi trebalo da se opredelite za myLPFR, navešćemo samo neke od njih.

  • Potpuno funkcionalna demo verzija
  • Automatski update myLPFR-a kao i produžavanje licenci
  • Podjednako dobro funkcionisanje na Windows i Linux operativnim sistemima
  • Integrisan middleware koji omogućava štampu fiskalnih računa
  • Mogućnost uvida u presek stanja i dnevni i periodični izveštaj

Naš LPFR karakteriše laka instalacija na sve bitne operativne sisteme. Funkcioniše savršeno pri prekidu internet konekcije i čuva sve podatke do uspostavljanja. Održava kvalitetnu vezu sa ostalim elementima e-fiskalizacije i omogućava da ceo proces fiskalizacije protekne glatko i bez problema.

Za sve dodatne informacije vezano za instalaciju i funkcionisanje myLPFR software-a, možete posetiti web stranicu www.mylpfr.rs ili kontaktirati naš tim, rado ćemo razjasniti sve nedoumice koje imate.Nazad na vrh