Loading 0
myOffice logo
Share

myOffice
vam predstavlja

01

MyOffice - Software and Web solutions

MyOffice d.o.o. je firma koja nudi web i programerska rešenja. Na tržištu uspešno traje i posluje od 2006. godine. Zajedničkim idejama krećemo se ka istom cilju.

Primarna delatnost nam je izrada pouzdanog knjigovodstvenog softvera, ali smo se uvek trudili da poslovnu ponudu obogaćujemo i dopunjujemo. Danas smo pored PDVOffice knjigovodstvenog paketa, ponosni na naše realizovane projekte gde smo za krajnji proizvod dobili aplikaciju za magacinsko poslovanje, aplikaciju za transport i praćenje robe i detaljne izveštaje.

Cilj i ideja su nam da na osnovu velikog iskustva ponudimo kompanijama najpraktičnija rešenja u oblasti knjigovodstvenog poslovanja. Naše prednosti su višegodišnje iskustvo, redovno usavršavanje, praćenje i uvođenje inovacija u poslovanje naših klijenata.

Ponosni smo na ostvarene kontakte i naše zadovoljne saradnike. Pogledajte listu referenci nekih naših poslovnih partnera.

Uspeli smo da ostvarimo uspešnu saradnju na obostrano zadovoljstvo sa brojnim klijentima. Uvek se trudimo da održimo kvalitet jer zahvaljući njemu između nas i klijenata vlada veliko poverenje i pouzdanost.

01.
02.