Loading 0
myOffice logo
Share

Internet
prodavnica

01

Internet prodavnica u samo
nekoliko koraka

Iz našeg dugogodišnjeg iskustva u izradi poslovnog software-a izdvojili smo samo ono neophodno iz programskog paketa PDVOffice i napravili moćan alat za upravljanje i praćenje internet prodavnica.

Webshop internet prodavnica

Web shop predstavlja savremen način prodaje proizvoda širom sveta koji je sve popularniji i potrebniji i kod nas. U odnosu na klasičnu prodaju Web shop je daleko profitabilniji oblik trgovine. Sami troškovi poslovanja su osetno niži, a putem online kupovine potrošači imaju mogućnost da svakog dana tokom cele godine obave kupovinu koju žele.

Web shop je prilika da proširite vašu delatnost na nova tržišta van okvira vaše lokacije bez uslova da otvarate nove poslovne objekte i povećavate broj zaposlenih.

Ono što je važno jeste da imate pouzdan Web shop i dobru internet konekciju za upravljanje. Kao u svakoj oblasti saradnje i tu smo se jako trudili da opravdamo poverenje naših klijenata kako bi bili i ostali zadovoljni.

Prilikom izrade vašeg web shop-a naš tim programera posebnu pažnju posvećuje SEO optimizaciji koja omogućava mnogo bolje rangiranje u listi pretrage. Usluga SEO optimizacije vam donosi veću prepoznatljivost među konkurencijom i omogućava da se u pretrazi nađete ispred njih. Samim tim će kupac u moru proizvoda i ponuda primetiti vas i vašu ponudu i postati vaš potencijalni verni kupac.

Pogledajte neke od online prodavnica koje smo uradili za naše klijente: Tehnomedia centar doo, PetRepublic shop, Milenijum doo - MillaToys, Konoba 32, Maximedia - Akcija Shop i Inter Progres.

Kontakt
01.